Hydraulisk utstyr drives av eller virker ved hjelp av væske som er satt under trykk. Hydrauliske systemer varierer fra små enkle systemer til enorme høytrykkssystemer med en rekke servoventiler og pumper. Til tross for størrelsen og kompleksiteten er det veldig viktig å sikre riktig vedlikehold av BÅDE systemet og hydraulikkoljen for å øke driftstiden og redusere reparasjonskostnader

TEHI har et særdeles erfarent team som står klart til å foregripe begivenhetenes gang. I TEHI er vi eksperter på forebyggende og korrektivt vedlikehold. I tett samarbeid med våre kunder overvåker vi systemer og anbefaler når tiden er moden for utskiftninger og modifikasjoner som dekkes av garantien og etter at garantitiden er utløpt.  Vi kan også varsle om en forestående reparasjon, mv.

Takket være vår lange og brede erfaring har TEHI gode og effektive rutiner for installasjon og vedlikehold av ulike hydrauliske, pneumatiske og vannsystemer, noe som har vist seg å gi en vesentlig økning i driftstid. TEHI har som mål å være en seriøs og løsningsorientert aktør i brasjen ved å tilby profesjonelle og rimelige tjenester som rekker din tidsfrist. Vi mener at det er den eneste måten å imøtekomme kundebehov på.

Ta kontakt

Adresse 1

TEHI Services
Brautvegen 132
4341 Bryne
Rogaland
Norge

 

E-post

sales@tehi.no

Mobil

+47 983 67 181

Adresse 2

TEHIS UAB
Šventosios str. 5
L97122
Kretinga
Lithuania

 

E-post

info@tehi.lt

Mobil

+370 671 20024

Send en melding