Jo raskere utskifting, jo mindre nedetid

TEHI hydraulikkverksteder forkorter ventetid på reservedeler, noe som gir ingen, eller minimal nedetid på bygge- og anleggsplasser.

Lokal infrastruktur er vanligvis ikke etablert på de aller fleste bygge- og anleggsplasser. Det er bortkastet tid å vente på at en ny slangeledning skal ankomme. Heldigvis finnes det en løsning – TEHI hydraulikkverksted er en enkelt tilgjengelig løsning.

TEHI tilbyr et bredt spekter av produkter og løsninger for sikker og effektiv drift av hydrauliske koplingselementer. Ofte er problemer med disse nok til å utløse alvorlige konsekvenser for hele byggeplassen. Dette er en krisesituasjon der hvert minutt teller for å finne en effektiv løsning raskt. Vi står klar 24/7 for å hindre at problemer oppstår.

TEHI hydraulikkverksteder har vist seg å være svært vellykket for stasjonær bruk i flere industrianlegg.

Våre fullt utstyrte hydraulikkverksteder produserer reservedeler døgnet rundt. Dette er en avgjørende faktor i forhold til økonomisk suksess med dine prosjekter!

Beskyttelse mot fatale konsekvenser

TEHI tilbyr et bredt spekter av produkter og løsninger for sikker og effektiv drift av hydrauliske koplingselementer. Ofte er problemer med disse nok til å utløse alvorlige konsekvenser for hele byggeplassen. Dette er en krisesituasjon der hvert minutt teller for å finne raskt en effektiv løsning. Vi står klar 24/7 for å hindre at problemer oppstår.

Hos oss finner du et komplett sett med standardutstyr. Spesifikt tilleggsutstyr som ATEX-eksplosjonsbeskyttelse er også tilgjengelig. TEHI tilbyr skreddersydde løsninger og har containere og beholdere til utleie.

Vi tar i mot enkelt- og tilleggsbestillinger.

mobile service of Tehi

Personalopplæring

Vårt hydraulikkverksted kan lett tilpasses eksisterende utstyr og anlegg på byggeplassen. De fleste av TEHIs hydraulikkverksteder blir systematisk tilpasset gjeldende krav og behov. Vi kan skreddersy hvert tilbud i samspill med kunden for å oppnå en god avtale.

Etterpå drives verkstedet av kundens personell, og TEHI tar ansvar for intensiv opplæring. Takket være standardisering kan slangeproduksjon utføres av det samme personalet i forskjellige hydraulikkverksteder på ulike byggeplasser. Dessuten er verktøy og reservedeler alltid tilgjengelige. TEHI står alltid klar til å hjelpe deg i løpet av hele byggetiden. Hos oss får du råd og hjelp til absolutt alt, inkludert etterfylling av materialer på byggeplass.

Fullt utstyrte, mobile verksteder kan sikre dere mot eventuelle forsinkelser

Hvis en byggeplass ligger i et område uten eksisterende infrastruktur er det bortkastet tid å vente på en ny slangeledning.

TEHI tilbyr en sikker og effektiv løsning som heter mobile hydraulikkverksteder (Hydraulic Mobile Workshops på engelsk). Vi har våre flyttbare verkstedscontainere fullt utstyrt og vi har egen transport. Da er vi i stand til å utføre vårt arbeid på klientens område og raskt produsere reservedeler uten behov for ekstra verktøy eller utstyr.

Velg våre mobile hydraulikkverksteder for å unngå eventuelle forsinkelser som skyldes trafikkork eller lange avstander. En annen stor fordel er at kunder betaler kun etter at varene er levert.

TEHI tilbyr et tilpasset lagerhold. Vi har alt din bedrift kan trenge for en slangeledning. Dessuten gir vi rask respons og leverer løsninger som fungerer slik du ønsker.

Ta kontakt

Adresse 1

TEHI Services
Brautvegen 132
4341 Bryne
Rogaland
Norge

 

E-post

sales@tehi.no

Mobil

+47 983 67 181

Adresse 2

TEHIS UAB
Šventosios str. 5
L97122
Kretinga
Lithuania

 

E-post

info@tehi.lt

Mobil

+370 671 20024

Send en melding